Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
O&B Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Reconditionare pardoseli beton, marmura, granit
15 €
Brand
OB RESTORE CONCRETE SYSTEM
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societatea noastra va ofera servicii de calitate privind reconditionarea pardoselilor din beton,marmura,mozaic si granit.Avem o experienta de peste 20 ani in acest domeniu dovada fiind clientii nostri.

OB Restore Concrete System transforma pardoseala de beton
Propunerea noastra este sa va transformam parodoseala dumneavoastra invechita si uzata intr-o pardosea deosebit de stralucitoare, cristalina si fara praf cu un aspect estetic placut si o rezistenta la trafic foarte mare.

Rezistenta la traffic si uzura
Sistemul OB Restore Concrete System reprezinta ultima descoperire tehnologica din punct de vedere industrial,civil si functional a procesul de restaurare si polisare a betonului.
Datorita acestei tehnologii,societatea noastra este capabila sa transforme o pardosea de beton veche sau noua intr-o suprafata cristalina si rezistenta ce poate fi comparata cu luciul unei ape. Suprafata de beton restaurata in sistemul OB Restore Concrete System devine extrem de durabila fara aplicarea de vopsele rasini sau sigilanti care in timp se pot desprinde sau deteriora. Sistemul este potrivit de asemenea si pentru locurile sau spatiile unde exista trafic de motostivuitoare sau incarcatoare. Urmele acestora nu se mai imprgneaza in beton iar aderenta este crescuta.

Tehnica noastra folosind sistemul OB Restore Concrete System este rezultatul polisarii suprafetei de beton cu ajutorul unor discuri diamantate si intarirea suprafetei, operatii care permit inchiderea porilor betonului. Rezultatul este o pardosea impecabila,care nu mai elimina praf, usor de curatat, rezistenta la agenti externi si trafic greu.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura